Vylezte ze zkušebny, chceme vaše songy! Hitparáda Startér se znovu rozjíždí 5. února

8. leden 2018

Dopište texty, dodělejte aranže, nahrajte hitovku a pošlete ji Radiu Wave. Hitparáda Startér, soutěž pro neobjevené hudební talenty na české scéně, vstupuje do nové sezóny a bude plná změn. V kokpitu moderátorů vedle Jonáše Zbořila zasedne i hudebník Kuba Kaifosz.

Od 5. února může v éteru Radia Wave znít song vaší kapely. Stačí dobrý hák, skvělý text, originální aranž a taky odvaha postavit se hodnocení Jonáše Zbořila a jeho nového moderátorského kolegy Kuby Kaifosze alias Lazerového Vikinga či frontmana kapely Wild Tides.

Krom nového „zlého policajta“ Startéru jsme pro jeho pátý ročník připravili mnoho dalších změn. Zjednodušili jsme pravidla, optimalizovali hlasování a přizvali i zbrusu nové porotce. Jejich jména brzy prozradíme, stejně jako ceny pro vítěze Startéru 2018.

Skladby jakéhokoli žánru, od experimentů po vycizelovaný pop, přijímáme na adrese starter@rozhlas.cz nebo na facebookovém účtu pořadu Startér. Posílat je můžete až do konce května 2018.

Startér
autoři: Jonáš Zbořil , Jakub Kaifosz
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.