Vylezte ze zkušebny, chceme vaše songy! Hitparáda Startér se znovu rozjíždí 5. února

8. leden 2018

Dopište texty, dodělejte aranže, nahrajte hitovku a pošlete ji Radiu Wave. Hitparáda Startér, soutěž pro neobjevené hudební talenty na české scéně, vstupuje do nové sezóny a bude plná změn. V kokpitu moderátorů vedle Jonáše Zbořila zasedne i hudebník Kuba Kaifosz.

Od 5. února může v éteru Radia Wave znít song vaší kapely. Stačí dobrý hák, skvělý text, originální aranž a taky odvaha postavit se hodnocení Jonáše Zbořila a jeho nového moderátorského kolegy Kuby Kaifosze alias Lazerového Vikinga či frontmana kapely Wild Tides.

Krom nového „zlého policajta“ Startéru jsme pro jeho pátý ročník připravili mnoho dalších změn. Zjednodušili jsme pravidla, optimalizovali hlasování a přizvali i zbrusu nové porotce. Jejich jména brzy prozradíme, stejně jako ceny pro vítěze Startéru 2018.

Skladby jakéhokoli žánru, od experimentů po vycizelovaný pop, přijímáme na adrese starter@rozhlas.cz nebo na facebookovém účtu pořadu Startér. Posílat je můžete až do konce května 2018.

Startér
autoři: Jonáš Zbořil , Jakub Kaifosz
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.