White Russian z Archetyp 51 se po osmi letech znovu hlásí o slovo s novým EP

10. březen 2023

Na raritní rozhovor dorazil člen pražského rapového labelu Archetyp 51 Igor aka White Russian, který o sobě dává po dlouhé odmlce – a taky sezóně zvučných featuringů – vědět na novém EP Trochu jiný Rašn. Co ho přimělo opět vydávat? A které rapové hlavy ho inspirují?

Na některé tuzemské projekty a rapové návraty se čeká mnoho let. Stejně tak je tomu i s novinkou z labelu Archetyp 51, kterou nemá na svědomí nikdo jiný než White Russian. Ten o sobě dával v posledních osmi letech vědět převážně skrze spolupráce se Smackem na skladbách produkovaných producentem Huclberrym.

Po několika úspěšných skladbách jako V pytli, Nouzovej stav nebo Egypt o sobě dává Igor konečně vědět na sólovém projektu Trochu jiný Rašn, který je první vlaštovkou jeho návratu. O produkci celého EP se postaral producent Yaakub, kterého můžete znát z našeho rozhovoru s TIGP. Na projekt přispěl svou slokou Smack a zvukově ho odbavilo Studio One.

Kdo zničil Igorovy externí disky? Proč byl tak dlouho ticho? A kdy můžeme očekávat jeho album? Poslechněte si rozhovor o čerstvém EP Trochu jiný Rašn ve Scéně s Opakem Dissu.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.