Zrušte Pyraboyz! Spiral Shawty a Sosr se vrací pod palbou CANCEL CULTURE MUSICK

21. červen 2024

Ještě než v budoucnu zakážou rapovou crew Pyraboyz, pozvali jsme si je rovnou z Bruselu k nám do studia. V rozhovoru došla řeč na jejich aktuální tape – už třetí v pořadí, tentokrát s podnázvem CCM.

Dobří rappeři se vracejí, a proto opět v našem studiu přistál dynamický tandem Pyraboyz – jmenovitě Spiral Shawty a Sosr (doplnil je ale i DJ Zorg). Po jejich minulé cestě do Bruselu s deskou Pyraboyz tape vol.2: GREEN DEAL jsou zpět s posledním dílem trilogie.

Jak je u Pyraboyz zvykem, i na tomto releasu to vtipně (a s kadencí hodnou rapperům z Flintu a Detroitu) schytává celá planeta, všechny gendery, tuzemští rappeři, studentstvo výtvarných škol, noha Karla Veselého, Peková a možná, že i ty! A jelikož je deska plná striktních beatů, na nichž je posazená taková zásoba barz, je dosti možné, že vás bude po poslechu minimálně bolet hlava. I tak si album budete chtít poslechnout znovu s potřebou najít další „easter eggs“. Sdílej, než to smažou, poslouchej, než je zakážou!

Jak se vaří spolupráce s US rappery? Jakou nástupovku by měli Pyraboyz v Harrym Potterovi? Jak vznikal cover? A proč opustili Brusel? Poslechni si víc ve Scéně s Opakem Dissu.

Spustit audio

Související