Jak naložit s Green Dealem? Pyraboyz mají na nové desce jasnou odpověď

28. říjen 2022

Chystejte unijní vlajky a podpisový arch. Po roce jsme v našem studiu opět přivítali naši oblíbenou svěží dvojici –⁠ na rozhovor o nové desce a Green Dealu dorazil Sosr a Spiral Shawty aka Pyraboyz.

Pyraboyz se tentokrát s albem Pyratape 2: Green Deal vydali do vod lokální politiky, uhelných kauz, tuzemských hoaxů a řešení energetické krize pomoci inhalačních cvičení.

Sosr a Spiral mají nabito a kromě řešení environmentálních kauz přináší na desce porci humoru, nespočet popkulturních odkazů, na které budete potřebovat wikislovník, a geniální barz posazené na víc než desítku tučných beats.

Od kvalitních trapovic až po závan Detroitu jede deska jak rozjetý vlak s Fialou na Ukrajinu a hostují na ní jména jako jsou Josef K, SmokeDaB, Blueray nebo já (ddd –⁠ poznámka autora textu). A jestli někomu z našich posluchačů chybí na tuzemské scéně angažovaný rap, co nesmrdí rybou, nechť věří, že Pyratape 2: Green Deal je to, co potřebujeme mít v uších, až budeme v zimě mrznout.

Jak se nakupují beaty z Ruska bez SWIFTu? Jaký energetický zdroj preferují Pyraboyz? A co na to Ursula von der Leyen? Poslechněte si Scénu s Opakem Dissu.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.