Župan a štěňátko do každé rodiny. Nahlédněte do šatníku herečky Gábiny Heclové

19. květen 2020

„Já byla takové to dítě, co si třeba pět minut oblíkalo jednu ponožku. A tohle mi trvá dodnes. Vypravit se z bytu mi trvá minimálně hodinu,“ směje se Gábina Heclová. Prozrazuje nám, jaký je její nejmilovanější kus oblečení, od koho si nechává radit v módě i v životě a co se skrývá za láskou ke khaki, lesklým flitrům a oversized košilím.

„Vždycky bojuju s tím, že mám chuť si vzít něco sexy, ale zároveň chci vypadat jako každý den. Protože tohle jsem prostě já a takhle vypadám,“ odpovídá Gábina na otázku, v čem by šla na rande. Ze všeho nejradši by ale teď vyrazila na party, pořádně se vytancovat.

Štendry s oblečením začínají hned za dveřmi a procházejí celým bytem. Gábina v podstatě bydlí v jednom velkém šatníku s příjemnou venkovní terasou. „Vždycky vyjdu ven, zkontroluju počasí a pak se tak hodinu a půl oblékám,“ směje se Gábina. V oblékání rozhodně není rychlá ani rozhodná a často si nechává poradit. V podcastu se dozvíte, od koho.

Gábina Heclová hraje v novém podcastovém seriálu Radia Wave Zkouškový. Zeptali jsme se, jak by se podle ní oblékala influencerka Ema, kterou ve Zkouškovém hraje, a v čem se osobní styl Gábiny liší od oblékání většiny ostatních holčičích instagramových stars.

Po třech dílech Šatníků, které kvůli koronavirovým opatřením vznikaly na dálku po telefonech a online, se konečně vracíme k osobním návštěvám. Seznam adres, na které se chystáme, se mezitím pořádně rozrostl, a to i díky vašim tipům a přáním, které posíláte na instagram Šatníky Radio Wave. Díky za inspiraci a spoustu milých vzkazů! Pište nám dál a určitě si nenechte ujít příští díl, ve kterém nahlédneme do společného šatníku hereckého páru Petr Vančura a Jan Cina.

Poslechněte si, co na Gábinu Heclovou prozradí její šatník. V čem je stejná jako spousta holek ze skauta? A v čem by nikdy nevyšla na ulici?

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.