Atari Terror v Odpolední session

23. září 2010

V obvyklém čase pro hosty mezi třetí a čtvrtou hodinou odpolední přivítala Veronika ve studiu Jakuba a Jakuba z Atari Terror. Mluvilo se o vítězství kapely v soutěži Jack Daniels Music a o výletu do Spojených Států, který z toho pro Atari Terror plyne. Zajímá vás co budou crossoveroví Pražáci dělat v Nashvillu a jak daleko jsou přípravy jejich nové desky? POSLECHNĚTE SI: Rozhovor s Atari Terror

Skupina Atari Terror vznikla v roce 2004. Jejich první vystoupení proběhlo začátkem roku 2005 v pražském Futuru a poměrně rychle si získali oblibu mezi návštěvníky pražských klubů a pronikli i na větší podia regionálních klubů, festivalů a adrenalinových akcí.

00524670.jpeg

Začátkem léta 2005 vydali svoje první CD pod názvem PART1: The Rise of Motofoko - First Blood. První edice vydaných CD byla během půl roku vyprodána, nyní je k dostání již druhá, obohacená o nový singl Carramba!!! a propagační videoklip. Stylově se řadí do škatulky crossoveru, nejmarkantnější vlivy vychází z punku, metalu, grunge, hip hopu a world music.

Poslední koncert před odletem do USA proběhne už tento pátek v klubu Rock Café.

autor: ČRo Radio Wave
Spustit audio