Autechre, Arca, Aid Kid a další andělé z klubové ročenky. Pusťte si 21 bangerů roku 2021

30. prosinec 2021

Každoroční výroční bilancování je pro nás ve Flámu příležitost si hezky zrekapitulovat, jaké bangery se nám za uplynulých 12 měsíců trvale uhnízdily v playlistech i pod kůží. Přestože byl rok 2021 opět chudší na klubové akce, v přísunu kvalitních tráčků napříč žánry i tempem jsme výpadek nezaznamenali.

Hned zkraje roku s námi zacloumal dlouho slibovaný Autechre remix BIPP a bohužel i následný tragický odchod SOPHIE. Zbytek léta páně 2021 pak už rezonoval radostnějšími zvěstmi, a tak jsme pro vás vybrali, věrni tradici a letopočtu, celkem 21 bangerů ze světové i domácí scény, bez kterých si letošní rok nedovedeme představit.

Od virtuálního klubu Harlecore Dannyho L Harlea přes trojalbové tažení Arcy, od dezorientovaného Blawanova techna k motivačnímu powerhousu páně Caribou, od domácího debutu Kewua a Terry k návratu místních matadorů DJ Tuca a NDNM s novým projektem Footclan – nohu z plynu v naší selekci nesundáváme ani omylem. Pojďte se s námi rozloučit se starým rokem na (pustých) parketech!

Kdo se bojí Lady Gaga? Kolik gekonů se vejde na špičku gramofonové jehly? A kolik bude těch lalala? Poslechněte si výroční speciál Flámu!

autoři: Jan Bárta , Kewu
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.