Bourání s Ivanem Němcem

27. září 2011

Hostem 94. dílu bude fotograf a prezentátor současné architektury a témat s ní související, Ivan Němec. Jeho fotografie byly publikovány v desítkách světových časopisů a knih a byly součástí mnoha výstav.

Budeme mluvit o jeho vzdělání. O mnohaletém pobytu v Německu. O profesionálním přístupu, který je tam naprostou samozřejmostí. O momentálním působení v Česku. O vztahu současné architektury a krajiny. A jako vždy dojde i na plány a ambice.

cfa – communication for architecture – was founded in Summer 2002 in order to provide integrated design services for architects and the building industry. Therefore the founders, the well known architecture photographer Ivan Němec and the designer Jan Ludwig joined their areas of knowledge and creativity. The result is a full service design agency with deep knowledge in the field of architecture providing all relevant services for the promotion of architecture.

Odkaz:
www.cfa-design.com

autor: Adam Gebrian
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.