Černá, bílá a udržitelnost. O oblékání jógového gangu s lektorkou Klárou Pokornou

25. srpen 2020

„V podstatě žiju v legínách a tričku a ideálně pořád v žabkách,“ směje se Klára Pokorná a otevírá pro nás šatnu, kterou sdílí s partnerem. I kdybyste o Kláře nic nevěděli, z převahy sportovního oblečení, lehkých letních šatů a plavek vám dojde, že tráví většinu času na józe nebo u vody a na surfu. Poslechněte si, jaký je styl šéfky Yoga Gangu a jak podle ní vypadá nejlepší oblečení na cvičení.

S Klárou jsme probraly trendové vlny tepláků a legín, které se z kategorie sport a volný čas přesunuly do maximálně stylového oblečení. „Jógové oblečení nosím úplně běžně i na ven nebo do klubu. K legínám si vezmu pěkné tenisky, tričko, mikinu a jdu. Navíc už teď máme nejen hezké, ale také udržitelné možnosti,“ říká Klára a popisuje mi své nejoblíbenější sportovní a volnočasové kousky.

Poslechněte si, jak se liší věci, ve kterých předcvičuje a které nosí na svůj osobní trénink, a proč by si nikdy, ale nikdy neoblékla harémové kalhoty.

V podcastu Šatníky se dozvíte, jak podle Kláry Pokorné vypadají ideální elasťáky a mikiny na cvičení jógy. A také to, jak v šatně, kterou sdílí s partnerem, funguje uklízení. Poslechněte si, jak o oblékání přemýšlí šéfka Yoga Gangu.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.