Chromeo vydávají nové electrofunkové album, nelení ani Cory Wong s projektem The Fearless Flyers

23. únor 2024

Další dvouhodinová dávka groovy muziky je tady! Po odmlce šesti let se s novou studiovou deskou Adult Contemporary vrací Chromeo! 19. dubna se dočkáme čtvrté studiové desky Judith Hill, dvěma ukázkami jsme představili nové EP IV od The Fearless Flyers a v pravidelné rubrice Groove Window je tentokrát projekt Bird-Bøx.

 Po odmlce šesti let se novou studiovou deskou Adult Contemporary vrací Chromeo. Navíc vyrážejí na světové turné, které bude mít nejbližší zastávku v Berlíně, a to sice 5. června. Tak pokud se vám jejich hudba zamlouvá, můžete vyrazit do tamního sálu Metropol. A zmíněné album si dejte tady ↓ 

19. dubna se dočkáme čtvrté studiové desky Letters From A Black Widow zpěvačky a kytaristky Judith Hill. Druhým singlem z ní je skladba Flame.

Dvěma ukázkami jsme představili nové EP IV od The Fearless Flyers. To tentokrát tento kvartet vydává nejprve digitálně a později pak na vinylu a ostatních platformách. Kromě videa níže tak můžete celé EP slyšet zde.

Pravidelná rubrika Groove Window představila nový projekt Bird-Bøx, za kterým stojí původní kytarista a vokalista Hocus Pocus David Ar Deunff. Debutové eponymní EP si můžete celé vychutnat tady.

Minulý týden vyšla americkým ORGŌNE deska Chimera, tak jsme se k ní po týdnu vrátili a jednou ukázkou vám ji představili. Zbytek si můžete vychutnat a kapelu podpořit tu.

Playlist dílu najdete tady

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka