Čtyřstopý rekordér a první singl z třetí desky. Aid Kid zdraví od táboráku pod Řípem

25. březen 2021

Callcentrum Flám tentokrát zkoušelo navázat spojení s malou severočeskou vískou situovanou přímo pod horou Říp. Zde momentálně přebývá domácí producent Aid Kid, který právě vydává první singl z třetí desky. O nové kolekci tracků i staré kolekci psů jsme si s Ondrou povídali s praskajícím ohněm ve sluchátkách.

Album s názvem Collection, které vyjde 16. dubna na novém labelu Addict Sound, představuje klubovou kolekci různorodých tracků z poslední doby, které vznikly, když měl producent vytížený především prací pro ostatní hudebníky a projekty „chvíli času na sebe“.

Chvilky pro sebe v panenské podřipské krajině pak využívá k tvorbě zcela nerustikálních bangerů – jako je právě pilotní singl nového alba, nazvaný Four Track Recorder, podle úryvku jedné skladby Kanyeho Westa, kterou track sampluje.

Four Track Recorder je namotávací banger epických proporcí, který zní jako vlhké sny Jamese Holdena a Jamieho XX, ovšem ještě s jedním X navíc. Smysl pro gradaci ostatně ční i z dalších Ondrových tracků, které jsme si ve Flámu stihli pustit – ať už se na nové albové kolekci objeví, nebo ne (jako třeba společná věc s Terror Phoenix aka Igorem Bruso z Deaths).

Aid Kid toho má v rukávu stále hodně – a pokud je vám, podobně jako nám, bližší klubová košile než kabát(i), jeho nové album vám padne jako ulité.

Je pod Řípem signál? Zní Aidkidovo lajvko jako aurální porno? A jak bylo tenkrát v Pelhřimovech? Poslechněte si Aid Kida v callcentru Flám! 

autoři: Jan Bárta , Kewu
Spustit audio