Daniel Köppl rozebíral předvolební kampaně

12. květen 2006

Hostem prvního dílu byl sociolog a odborník přes reklamu, média a komunikaci Daniel Köppl.POSLECHNĚTE SI: Záznam rozhovoru

Tématem rozhovoru byly především předvolební kampaně a vše co s nimi souvisí. První volební speciál rádia Wave se dále věnoval předvolebním průzkumům. Pokud vás zajímá co všechno patří k volebním kampaním, jaký dopad má negativní billboardová kampaň, zda je vůbec rozdíl mezi kampaní a reklamou, zda a jak se české politické strany cílí na mladé lidi nebo jestli má předvolební kampaň vlastně nějaký vliv na voliče, to vše se dovíte právě z úterního rozhovoru.

Co se do vysílání nevešlo, rozhovor s Danielem Köpplem

Do prvního dílu předvolebního speciálu na téma předvolební kampaně se nevešlo ještě pár otázek. V rozhovoru se sociologem a mediálním analytikem Danielem Köpplem, který připravil Lukáš Kosprt, se ještě dozvíte, jak se taková kampaň vlastně dělá a kolik třeba stojí peněz.

Daniel Köppl vám dále prozradí, co na lidi v předvolební kampani nejvíce platí, jak moc důležitým faktorem je prezentace tváří lídrů jednotlivých stran na billboardech nebo zda existuje nějaký recept, jak si v předvolebních kampaních vybrat ty podstatné informace.

V neposlední řadě uslyšíte, jakou vypovídající hodnotu mají předvolebních průzkumy.

autor: ČRo Radio Wave
Spustit audio