Do poslední chvíle jsem netušil, jestli náhodou nehrajem jen do zdi. Poslechněte si Kittchenovu maskovanou Karanténa Session

15. duben 2020

Vydejte se s Karanténa Session Radia Wave prostřednictvím obrazovky počítače na domácí koncerty českých hudebníků. Tentokrát nahlédneme do temné hudební kuchyně písničkáře Kittchena, který si na pomoc přizval producenta Aid Kida.

Měli jsme se moc hezky, jen bylo během celýho hraní fakt těžký odhadnout, jak to může lízt ven, jestli to vůbec leze. Takže jsme až do skončení netušili, jestli náhodou nehrajem jen do zdi, sami pro sebe,“ říká Jakub König aka Kittchen o své Karanténa Session, na kterou přizval nejen producenta Aid Kida, ale také Lindu Arbanovou starající se o projekce. „Jsem moc rád, že to proběhlo a prolezlo až k vám a že to bylo super. Děkuju všem u obrazovek, displejů a monitorů,“ vzkázal posluchačům Karanténa Session Jakub.

V dalším záznamu Karanténa Session uslyšíte set producenta Aid Kida doprovázený živými ilustracemi výtvarnice Veroniky Zacharové. A těšte se i na další videostreamy na facebookovém profilu Radia Wave!

autor: Radio Wave

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.