Fanoušci po nich hází věci. Bizarní trend na koncertech trápí Billie Eilish, Adele i Taylor Swift

18. červenec 2023

Koupit si vstupenku za tisíce korun a potom si pořádně užít koncert. Třeba tím, že se snažíte trefit hudebnictvo na pódiu čímkoliv, co máte po ruce. Billie Eilish, Taylor Swift, Lady Gaga, Harry Styles, Adele, Drake nebo Bebe Rexha – ti všichni mají s takovými fanoušky zkušenosti. Proč to lidé dělají?

Naposledy se k nebezpečnému trendu vyjádřila Billie Eilish. Na jevišti na mě padají věci už šest let, nevím, proč je to něco nového, řekla zpěvačka časopisu Hollywood Reporter minulý týden na premiéře Barbie v LA, kterou navštívila s bratrem a producentem Finneasem. Lidé jsou nadšení a může to být nebezpečné. Fanoušky jsme na koncertech urgovali, aby to nedělali. Stejně tak to udělaly Adele nebo Taylor Swift.

Například Lady Gaga si kvůli létajícím předmětům pořídila štít a Bebe Rexha zase ukázala obrovského monokla, který jí způsobil mobilní telefon. Její fanoušek Nicolas Malvagna byl podle NBC News obviněn z „obtěžování a napadení“. Manhattanský státní zástupce tvrdí, že Malvagna chtěl zpěvačku udeřit svým telefonem, „protože by to bylo vtipné“. Jeho právník ale nyní říká, že si přál pouze udělat dobrý snímek. Pustťe si Kompot!

Jak se cítila Hanka, když potkala svůj idol Ivu Janžurovou a požádala ji o fotku? Pusťte si Kompot a sledujte nás na instagramu!

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka