Fashion Week a dawanda

7. říjen 2008

Zveme na pražský Fashion Week! Zveme na Shooting Fashion Stars do studia LR! Zveme do Ústí nad Labem na přehlídku Fashion EX II.! Informujeme o Make it! Shop it! Blog it! v Berlíně.

Tentokrát si můžete poslechnout tři rozhovory s účastníky letošního Design Bloku. S Radkou Sirkovou z Chatty jsme mluvili o soutěži Top Styl Designer, o kolekci Fragmentary Category a nové kolekci Chatty, Twisted (http://www.chatty.cz/). S Josefínou Bakošovou jsme natáčeli v butiku - galerii Harddecore (www.harddecore.cz) o značce Chi chi a nové kolekci Česká žena v českém lese. S dvojicí Marie Silondi a Lucie Mareš jsme zašli do prodejní galerie Artěl (www.artelglass.com), kde stráží vchod dvě nejnovější psí zavazadla.

00793992.jpeg

Konkrétní program Designbloku najdete na www.designblok.cz , protože je ale velmi obsáhlý, dodáme ještě vlastní doporučení a tipy. Kromě už zmíněných značek byste si neměli nechat ujít jména jako Segrasegra, Sistersconspiracy, Martin Havel, Zuzana Sedmidubská, 333 fashion studio, Leeda, Denisa Nová, Liběna Rochová, Monika Drápalová nebo Muset Fashion Design. A ještě spoustu dalších samozřejmě.

Naše berlínská spojka Sofii připravila report o akci Make it! Shop it! Blog it!, Více se o inspirativním setkání designérů a bolggerů dozvíte na www.dawanda.com.

autor: ČRo Radio Wave
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka