Go Hip Hop Battle odstartoval prázdniny

3. červenec 2006

Úvodní den letošních letních prázdnin byl velkým svátkem pro všechny vyznavače street dance battlu. Na Go Hip Hop Battle se sešli nejlepší Crew z celého světa. RW přivítalo v Odpolední session tanečníka a jednoho z porotců Michele Oliva z Itálie, tanečnici a organizátorku Linda Rančáková a roli bavičů zastoupili Freaky Jesus a Ivanhoe. POSLECHNĚTE SI: Záznam rozhovoru

Zorientujte se ve všech tanečních stylech s Lindou. Vezme to přes historii, oblečení až po malou taneční průpravu. Rozhovor v Odpolední session je kompletní nejen co se Go Hip Hop Battle týče, ale i včetně žhavé beatboxové upoutávky od Jesuse a Ivanhoe.
Centrální tenisový dvorec Štvanického ostrova v Praze se v sobotu 1. června proměnil v kvalitní zázemí pro největší taneční akci v České republice - Go Hip Hop Battle. K vidění byly taneční styly jako je hip hop, street dance, new style, house dance, boogaloos, video dancing, harlem abake nebo break dance.
Na celý battle z pozice porotců dohlíželi nejlepší z nejlepších, Phil Mungiele z Belgie, Wanted Posse z Francie a Michele Oliva z Itálie, všichni prvotřídní tanečníci a choreografové spolupracující s Justinem Timberlakem, Missy Elliott, Janet Jackson, Usherem, Madonnou nebo Beyonce.

autor: ČRo Radio Wave
Spustit audio