Grundfunk Tě v neděli večer breakbeatově rozseká

23. září 2010

V neděli se Vám možná propadne střecha pod náporem sněhu, nebo vám ze dřezu vyroste ambrózie, nebo co já vím. Jedinou účinnou obranou je Grundfunk na vlně 100,7 fm, který svými vibracemi ničí negativní ošklivé vlny a přitom s vámi nic nezahází tak, jako pořádný funk.

Ano je to vesmírný paradox, ale takový už je život. Nalaďte si Grundfunk a váš život bude lepší, žena hezčí, den jasnější a tabák silnější! Dávku nových pecek a zapomenutých groovů pro vás přichystají DJ Maceo a Honza Hutz, v druhé hodině se představí v našlápnutém setu ze série Solid Steel Radio Show - DJ Malente, jehož profil následuje v příštích řádcích.

Německý producent a Dj Malente vydává své tracky na labelu Unique Records od roku 2000. Původ jeho jména pochází z názvu malého městečka na severu Německa, kde se Malente narodil. Jeho debutové album, The Spirit Of Malente, které vyšlo v roce 2000, obsahuje nezapomenutelny hit "I Sell Marihuana", který byl vydán jako singl tohoto alba.

00497398.jpeg

Druhé album, No Risk No Funk, si vysloužilo ještě více respektu a pozitivních reakcí. Od roku 2004 úspěšně vydává současně na labelech Unique Records a Moonbootique Records. Jeho další singl - In The Sky, který také proletěl MTV a VIVOU, následovaly taneční hity Washington and Crowdrocka Tight With You, které dosáhly vysoké příčky DCC (German Club chart - Německé klubové hitparady)

Album Rip it up obsahuje tři nové tracky a deset Malenteho remixů. Na konci roku 2005 vydal singl Like A Freek, který je ze čtvrtého alba How Can You Still Stand To Stand Still, které vyšlo v srpnu 2006 a drželo se v Top 10 DCC sedm týdnů. Kromě toho získalo první místo na britském breakbeatovém serveru www.streetwisemusic.com.

Dále vydal Malente v únoru 2006 singl Hot Daddy (album Moonboutique), v březnu 2006 u labelu Luscious Sounds album ManroX Theme From Manrox a v květnu The 2 & Only u Splank records. V obchodech můžete také najít kompilaci Top Of The Clubs Vol. 30, která obsahuje 40-ti minutový set od Mostona a Malenteho.

V červnu 2006 vyšlo jeho další album For The Revolution,na kterém jsou remixy od jmen jako Mason (Great Stuff/Middle Of The Road/ NL), Smoove (Acid Jazz/Wack!/ UK), The Ex-BronxDog / Ex-Wiseguy (Mister Ohlala), DJ Regal (AUS). Jeho jedinečný styl dokazuje celý seznam remixů od autorů jako je Louie Austen, Thomilla, Groove Rebels, Bob Sinclar,DJ Friction, The Strike Boys, Frank Popp Ensemble, Monosourround nebo Le Hammond Inferno.

Malente nehraje jenom ve své rodné zemi. Své umění předvedl v USA, Kanadě, Austrálii, Thajsku,Belgii, Švýcarsku, Holandsku, Rusku, Řecku a jiných zemích. Malenteho život je zkrátka skvělý: Přes týden produkuje a o víkendech hraje. Jeho hodinový set ze série Solid Steel Radio Show si můžete vychutnat díky satelitní distribuci EBU www.ebu.ch v pořadu Grundfunk už tuto neděli od 20 hodin večer na Radiu Wave.

autor: DJ Maceo
Spustit audio