Historky z české RapStory, gabber bangery i hudba u ohně. Pusťte si úsměvy Karla Veselého

9. září 2021

Někteří z hostů žijí silou okamžiku, jiní jsou věční. Druhá možnost bezesporu platí pro Karla Veselého, nestora domácí hudební publicistiky, memového archiváře a člověka na rap vzatého. Nejen proto byl hostem posledního Flámu.

Karel Veselý je jedním z těch renesančních publicistů, v jejichž hudební selekci je těžké sáhnout vedle. Karlovu náklonnost k tanečním bangerům i domácímu rapu jsme si tedy důkladně osahali v aktuálním dílu. A zároveň nám prozradil, jakou hudbu má nejradši u ohně.

Nechyběly drby z rodného Znojma, historky z natáčení nové dokumentární série RapStory, které je Karel scenárista, i neprotínající se množiny konzumace přírodních sedativ i syntetických skladeb od jungleu po gabber. Nechyběl Primal Scream ani Karlův krásný smích.

Jak dlouho Karel poslouchá dramec? Kolik G spotřebuje za měsíc? A co na to Adam Gabberian? Poslechněte si Flám s titánem tuzemské hudební publicistiky!

autoři: Jan Bárta , Kewu
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.