Ilustrátor Jakub Bachorík: Zkoumám tak trochu kolonizaci souše… Kdo byl první? Houby, ryby?

17. srpen 2023

Hostem rubriky Brambora s vejcem byl tentokrát ilustrátor Jakub Bachorík, který pochází z Prostějova, většinu života však pobýval v malé vesnici Podolí u Mohelnice. Kromě výtvarného umča se Jakub věnuje taky rapu pod přezdívkou Don Chain a je součástí uskupení Opak Dissu.

Jakub se v milém rozhovoru svěřil třeba s tím, že se momentálně zaobírá otázkou, zda souš jako první kolonizovaly houby, ryby nebo rostliny a tak dále. „Zkoumám tak trochu kolonizaci souše,“ prozradil. Která houba je Jakubova oblíbená a co je podle něj nejhorší smrad na světě? I na to jsme se ho zeptali.

Track do hudebního okénka si tentokrát vybral sám Jakub a zvolil No Diggity od kapely BLACKstreet. Přidal k tomu i pěkné zdůvodnění, proč zrovna tohle, takže prostě nahodilý výběr to nebyl. Aleš se snažil k tomu dodat něco, co si přečetl na internetu a Ivana mlčela.

Jak se mít v životě líp? Jak si doma vyrobit repelentní postřik proti kočkám? Kterou ruku má Jakub Bachorík radši a proč mu nefunguje webísek? Poslechněte si rozhovor plný zásadních informací.

Spustit audio

Související