Já jsem Britney Spears, řekl zpěvačce otec. Její paměti jsou ukázka niterné chuti žít

21. listopad 2023

„Je to příběh o ženě, o jejímž těle a jejím životě rozhodovali celou dobu jiní a teď se to konečně otočilo. A to je hrozně silné.“ Paměti The Woman In Me americké zpěvačky Britney Spears se jen v prvním týdnu prodalo přes milion výtisků. Poslechněte si recenzi knihy od Šimona Holého v podcastu Kompot.

Strhující příběh o člověku, kterého systém málem zničil. Tak popsal Šimon knihu, u které v první půlce přemýšlel nad tím, kdo ji vlastně psal. „Je to velmi jednoduchá angličtina, hovorová, je to konverzační typ literatury.“ V druhé polovině ale čtenáři prý dojde, jak neuvěřitelný je zázrak, že Britney Spears je naživu. „Je to ukázka niterné chuti žít a zažít život,“ popisuje Šimon. Proč jsou pasáže o Justinu Timberlakeovi „šílené čtení“? Co skalní fanoušci Britney Spears zpěvačce po přečtení knihy vyčítají? Pusťte si Kompot.

Čtěte také

Zpěvačka Cassie podala žalobu na bývalého partnera Seana Combse alias rapera P. Diddyho s obviněními mimo jiné ze znásilnění, kuplířství nebo týrání. Na mimosoudním vyrovnání se dohodli za 24 hodin. „Rozhodla jsem se vyřešit tuto záležitost smírně za podmínek, že mám určitou úroveň kontroly,“ uvedla ve svém prohlášení Cassie, celým jménem Casandra Ventura. Combsův právník řekl deníku New York Times, že ho zpěvačka „vydírala posledních šest měsíců“, aby získala 30 milionů dolarů, jinak napíše „poškozující knihu o jejich vztahu“. Combs to údajně odmítl. Combs a Ventura spolu žili deset let do roku 2018. Vztah navázali, když bylo zpěvačce 19 a raperovi, který ji zapsal na svůj label, 37 let. Cassie se provdala za fitness trenéra Alexe Fina v roce 2019.

Robbie Williams s manželkou Aydou Fields se rozhodli necestovat se svými čtyřmi dětmi první třídou. Respektive – dospělí si ji dopřejí a děti létají v ekonomické části. Poslechněte si Hanky horskou dráhu emocí a její velké finále. Jak dopadl soud s kolumbijskou zpěvačkou Shakirou, kterou žaloval španělský soud za krácení daní? Pusťte si Kompot a sledujte nás a pište nám na Instagramu!

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.