Kanye u rozvodu, Daft Punk v poušti a Steady za pultem. Klubový vesmír zůstává v rovnováze

25. únor 2021

Minulý týden byl ve znamení konců dřívějších power couples – ať už šlo o rozvod Kanyeho a Kim, nebo rozchod Daft Punk. Ve Flámu jsme se snažili vesmírnou rovnováhu vyvážit, a tak jsme si vůbec poprvé pozvali hosta na DJ set ze studia. Mixážní pult tak v druhé půli dílu obsadil mladý selektor s česko-anglickými kořeny Steady.

Tenká klubová CZ/UK linie byla ostatně slyšet i v jeho setu, kde se potkával aktuální ostrovní drill sound s čerstvými vítězi ceny Vinyla, jihlavskou 58G crew, která na domácí scéně reprezentuje echt roadman zvuk i přístup.

Fenomenální flow jsme měli příležitost vstřebat i v rámci novinek od střelců jako Ghetts a Ize, epické EDM vibes zase prosakovaly z remixu nippon hitu Goku Vibes od hyperdua Lolica Tonica. Smolíka neměl v tomhle Flámu nikdo. Snad jen zimomriavky jak Travis Scott.

Co z vás vyroste, když je váš táta rockhead? Poslouchá Kewu Motörhead? A kolik váží 58G crew? Poslechněte si Flám s DJem Steadym.

Playlist:

Kanye West – Stronger
Travis Scott – Goosebumps (HVME remix)
DJ Q & Hans Glader – Thief in the Night
Ghetts – Crud ft. Giggs
Ize – Come Up
DJ Chari & DJ Tatsuki – Goku Vibes (Lolica Tonica remix)

autoři: Jan Bárta , Kewu
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.