Kompletní závěrka uplynulé CZ/SK rapové sezóny. Kdo zklamal, kdo překvapil?

Pro kompletní závěrku naší minulé sezóny tu je pokračování bilance roku 2023. Tentokrát zaměřené na české a slovenské vody. Kdo vydal nejlepší tuzemskou desku? A kdo nás naopak nepotěšil?

Abychom mohli řádně ukončit naší štaci v roce 2023, je třeba přiložit do kotle bilance druhým dílem, ve kterém jsme se zaměřili na československou scénu. Volně tak navazujeme na náš minulý díl, v němž jsme pod drobnohledem prozkoumali zahraniční desky, singly a projekty v mnoha kategoriích. A v podobném duchu servírujeme i tentokrát.

V naší tuzemské bilanci jsme prozkoumali mnoho desek, skladeb, projektů i menších EP, abychom pro vás mohli vybrat to nejlepší z nich. Bilance se neobešla ani bez zklamání roku, objevů i překvapení. To vše doplňují ještě tipy od našich posluchačů – věrných rytířů a rytířek.

Jaké objevy jsme letos přivítali do našich playlistů? Které album mělo nejhezčí grafiku? A kdo z nás letos nejméně rotoval tuzemské desky? Víc se dozvíš při poslechu Scény s Opakem Dissu.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.