Konec velkých pláten? Na rande do kina už si prý brzy nezajdeme

8. prosinec 2020

Dokážete si představit svět, ve kterém si už nikdy nedáte schůzku v kině? Může se to stát realitou, varují po náročném roce 2020 jejich majitelé. Poslechněte si víc v nové epizodě podcastu o popkultuře. Dozvíte se také, jaký je rozdíl mezi americkým a českým vánočním hitem nebo jak se chovají celebrity, když potkají posluchače Kompotu.

Společnost Warner Bros. vydá všech dalších sedmnáct premiér v roce 2021 nejen v oficiální kinodistribuci, ale souběžně také na streamovací službě HBO Max. Týká se to například Wonder Woman 1984, dlouho očekávané Duny a snímků Godzilla vs. Kong, Suicide Squad nebo Matrix 4. Budeme se na filmy koukat už jen doma? Pusťte si novou epizodu podcastu Kompot.

Mariah Carey s Arianou Grande a Jennifer Hudson, Vlasta Horváth s dcerou Lindou, Kryštof s již zesnulým Karlem Gottem. Popové písně s vánoční tematikou jsou plné neobvyklých kombinací doma i v zámoří. V jednom se ale liší – ty české jsou často „dojemné“, zatímco americké optimistické a taneční. Proč touží Češi o Vánocích plakat? I o tom přemýšlí Hanka se Šimonem v novém díle.

Co dělal Josef Alois Náhlovský na diskotéce v Luhačovicích? Jak voní Miley Cyrus? S kým si lze splést na ulici Slavoje Žižeka? Pusťte si Kompot se zážitky našich posluchačů s celebritami. Sledujte nás na Instagramu nebo Facebooku a zúčastněte se našich zábavných anket!

Spustit audio