Laktace, kastrace, mokrý nosek. Filmová vánoční besídka servíruje místo bramborového salátu coleslaw

15. prosinec 2023

Jak předpověděla mistryně, zrůdná vánoční filmová besídka Čelistí je opět tu! „Dejchej, ať nebliješ“ Aleš a „Fuj, ani v hodině smrti ne“ Vítek opět mají kolem sebe samé nindže a všelijaké takové ty kung-fu karatisty. Pozvání přijali „šílenec od videa“ Tonda, „někdy v noci vstanu k pivu a k masu“ Tomáš, „vyšší IQ z 80 na 110“ Honza, „kozlí satanistka“ Adina Šulcová a „věčně nadržený neurotický neúspěšný spisovatel“ Karel Veselý. Audio pouštějte opatrně, ať vám neprdne srdce!

Jako každoročně celé osazenstvo odpovídalo na záludné otázky typu, jaké je jejich nejoblíbenější UAAAA ve filmu. „Mně se okamžitě vybavil Pokémon Guzzlord,“ přiznává Tonda. „Pořád hrozně žere, ale nikdy se nikde nenašly žádné jeho bobky,“ kroutí nechápavě hlavou.

Došlo ale i na rubriku věnovanou matkám a kastraci. Adina se na Alešovo doporučení podívala na horor Barbar, kde řádí jedno vyloženě mateřské monstrum. „Já jsem se bála na začátku, ale jak se tam zjevila ta matka, tak už jsem se nebála,“ přiznala Adina. „To je prostě film, co tě nakojí,“ ocenil Vítek laktační tematiku, kterou snímek rozvíjí.

Předpověděl Ladislav Županič vlastní smrt? Kterému seriálovému psovi se nejvíc podobá Karel? Kdo podle Honzy umí nejlépe zamlátit člověku nosek hluboko do obličeje? Co se podle Adiny skrývá na adrese 24/7 Subdom? Čelisti – těžko je spapat.

Čelistní coleslawová trachtace před studiem 2023, kolorováno
Spustit audio

Více o tématu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.