Less Talk More Music! Druhé kolo nejzajímavějších kousků z podsvětí i „nadsvětí” elektronické hudby

10. listopad 2023

Jedna z nejdůležitějších producentských postav britské klubové scény Arma se vrací po půl roce se zbrusu novou kompilací svých editů – Arma Edits Vol. 7. V éteru zazněl snový techno remix na Fashion Killa od aktuálně nejmocnějšího power couplu A$AP Rocky & Rihanna. Nechyběl ani The Edge low-end-jukový remix na The Next Episode od Dr. Dre.

Dizzee Rascal se dává na stoicismus a vydává nový garážový hit How Did I Get So Calm. Současně oznamuje svůj nový projekt Don’t Take It Personal, který bude vycházet hned začátkem příštího roku (konkrétně 9. února 2024). Ve třetí třetině se Kewu a STEADY, podobně jako v hokejovém zápase, dostali do rychlejších výměn a tzv. k lámání chleba.

Footwork, juke a jungle dominovaly selekci, do níž se mimo jiné dostaly i Rihanna nebo Beyoncé. Soundscrapers vydávají selekci svých dubových editů, kde se objevuje i stejnojmenný remix na track Man Down od Riri. Druhým remixem je junglové/breakbeatové provedení světoznámého singlu Halo od Beyoncé.

Co je přesně Stewu a Kedy? Kam se podívat tento víkend za kulturou? A kdy už konečně budou slibované změny? To a mnoho více se dozvíte v nejnovější epizodě Flámu!

autoři: STEADY , Kewu
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.