Luxusní nemovitosti, děti a high fashion. Selling Sunset je nejlepší reality show jara

3. květen 2022

Co měla Angelina Jolie v batohu ve Lvově? To je otázka, na kterou se snaží najít odpověď podcast Kompot. Vedle americké herečky a vyslankyně OSN pro uprchlíky Ukrajincům pomáhá také britská filmová hvězda Benedict Cumberbatch. Poslechněte si také vše o nové sérii Selling Sunset i velmi nepříjemné situaci, ve které se ocitla režisérka Olivia Wilde.

Benedict Cumberbatch minulý týden oznámil, že skrze organizaci Refugees At Home ubytuje ukrajinskou rodinu u sebe doma a čeká, až přicestují. „Už se dostali z Ukrajiny, monitoruji jejich pokrok každý den,“ řekl britský herec na premiéře filmu Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství minulé úterý. Jeho americká kolegyně Angelina Jolie jela rovnou na Ukrajinu. Jak její návštěva dopadla a proč nás zajímá, co měla v batohu? Pusťte si Kompot.

Pátá řada Selling Sunset se znovu věnuje vztahům v losangeleské realitce Oppenheim Group, kterou vedou dvojčata Brett a Jason. V kanceláři spolu opět soupeří vždy dokonale oblečené makléřky Chrishell Stause a Christine Quinn, která se vrací po mateřské. Už dávno ale nejde jen o generický pořad o luxusních nemovitostech a krásných ženách, které je prodávají. Poslechněte si recenzi netflixovské reality show, která v páté sérii šlape na paty klasikám žánru.

Herečka a režisérka Olivia Wilde dostala během prezentace svého filmu na CinemaCon v Las Vegas velmi nepříjemnou obsílku. Od koho a proč? Zjistíte v Kompotu. Sledujte nás taky na Instagramu a nezapomeňte pro Kompot hlasovat v anketě Podcast roku, která začíná již 9. května.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.