Máme jersey, máme trap. Co doručili Asian Doll, T-Hood, roi nebo meat computer

Přehled nových desek a aktualit ze světa rapu je opět tu! Sesbírali jsme pro vás ty nejzajímavější skladby a alba z posledních týdnů, okořeněné o několik jmen, která by neměla nikomu uniknout. K tomu již tradiční průlet novinkami z tuzemska i zahraničí a reportáž z koncertu Ramireze.

Minulé dva týdny přivály do světa hned několik nových desek, spoustu rapu a pár zajímavostí z ulic. Tou největší deskou minulých dní pak byl projekt od našeho atlantského koně jménem T-Hood, který po delší odmlce servíruje album o jedenácti skladbách s názvem Zombie Land. Ale nejen tu najde posluchač špinavé a težkotonážní beaty, do podobné trapové polohy naskočil také Shawny Binladen s deskou Wickman Stickman.

Kromě trapu skrývá náš batoh plný releasů několik jersey club věcí, raritně také trochu drill music a závěrem tuto sérii doplňuje jeden klidnější projekt a tuzemská novinka. Do rotace jsme tak zařadili jak desku Let's Do A Drill 2 od Asian Doll, Casablankovu novinku jménem meat computer, album Consistently Different od Travise Goffa a druhý projekt od producenta Kyle Juniora, který se vydal za mikrofon coby roi. A v neposlední řadě došlo na reportáž z pražské zastávky Ramireze.

Jaký byl Ramirez v pražském klubu Underdogs'? Které rapové novinky by vám neměly uniknout? Kdo má špinavý trap? A co na to meat computer? Poslechněte si nový díl Scény s Opakem Dissu.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.