Marilyn Manson a Morgan Freeman mezi bohy trapu. 21 Savage, Metro Boomin & ASAP Ferg v nejlepší formě

9. říjen 2020

Bohové trapu vyslyšeli dlouholeté prosby o pokračování dvou zásadních rapových projektů posledních let. 21 Savage se po delší době spojil s mistrem zvuku jménem Metro Boomin, aby tak společně navázali na 4 roky starý projekt Savage Mode. Podobně, ovšem mnohem dříve, jsme se dočkali druhého pokračování projektu Floor Seats od (dnes již bývalého člena ASAP Mob) ASAP Ferga.

Právě na těchto deskách se vedle dalších hostů objevili dva nečekaní velikáni – Marilyn Manson a Morgan Freeman. Každý na jiné desce, každý v jiné roli. Zároveň je nutné zmínit jedno klidnější album, která vyšlo minulý týden ve Francii a má ho na starosti producent NXXXXXS. Výtahový phonk pro nouzový stav!

Občasná smuténka tentokrát dopadla ale i na tuzemskou scénu, kam jsme nakročili jen zlehka, abychom si shrnuli aktuální desky a opět si položili otázku: dočkáme se někdy plnohodnotné kvalitní CZ/SK rapperky? Zatím hledáme a čekáme. Takzvaný loket.

Co dělá Marilyn Manson na desce ASAP Ferga? Jak se dostal Morgan Freeman na Savage Mode 2 a jak zní francouzský výtahový phonk? Poslechněte si průlet trapovými deskami v novém dílu Scény s Opakem Dissu.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.