Marjari to šlape! Koho dalšího nastartuje hitparáda neobjevených?

9. říjen 2023

Protivná i mírumilovná hitparáda Startér si letos okolo Velikonoc zvolila jako vítězku Marjari – českobudějovickou písničkářku, která si zahrála na několika letních festivalech a ve spolupráci s Radiem Wave vydala kouzelný videosingl Only a Dream. Dnes ve 20:00 se začíná znovu soutěžit. Nové moderátorské duo Martin Šolc a Filip Černý mají schránku starter@rozhlas.cz pod drobnohledem a těší se na vaše songy!

Startér 2023/2024 můžete poslouchat živě na Radiu Wave každé pondělí od osmi večer. V dnešním pilotním dílu nového ročníku se představí také nová porota ve složení Michal Amák Šťastný, Tereza Odehnalová a Matěj Belko, která ohodnotí čerstvé skladby. Jak zní novinková sedmička? A jsou mezi ní hity?

Hitparáda Startér pouští každý týden pět soutěžních tracků a dvě novinky. O pořadí skladeb v hitparádě rozhoduje hlasování posluchačů, které se otevírá vždy po odvysílání pořadu (tj. ve 21:00 hodin) a uzavírá se tentýž týden v neděli ve 22:00. Hlasovat můžete po jednoduché registraci přes sociální sítě vždy jednou za 24 hodin. Každý track může být v soutěži maximálně pět po sobě jdoucích týdnů.

Do dubnového semifinále postupuje 20 skladeb s celkově nejvyšším počtem hlasů. Porota z nich pak vybere tři skladby, které postupují do finále. O vítězi Startéru pak v hlasování rozhodnete vy, posluchači. Jméno vítěze budeme znát v průběhu dubna 2024 a vyhlásíme ho na akci Startér Showcase, kde všichni finalisté zahrají naživo.

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.