Matěj Ruppert: Na chatě mám několik zbraní. Třeba rybičku

27. duben 2020

Aleš se na úvod podělil o svou negativní zkušenost s lehce pikantním gulášem z hlívy, který si jako zanícený mykofil dal o obědu, a který nenaplnil jeho očekávání. Ivana se podělila o (v jejím případě nijak překvapující) informaci, že má špatnou náladu. Matěj Ruppert měl náladu naopak velice dobrou a dovolali jsme se mu na chatu, kde prý chodí vyzbrojen rybičkou a taky tam má luk a šípy.

Člen kapely Monkey Business působí jako poměrně vtipný člověk, a proto se z něj Ivana s Alešem snažili vytáhnout nějaký rychlý recept na to, jak taky hýřit vtipem. Talentovaný zpěvák míní, že člověk by se neměl brát moc vážně, ale víc propracovaných návodů na vtipnost z rukávu nevysypal. „Tak to jste nám moc neporadil,“ okomentovala to nakvašeně Ivana, která byla na chatě naposledy ve dvanácti letech v obci Žloukovice a těšila se, že konečně zjistí, jak nebýt trapná. A zase jí to nevyšlo.

Nicméně se nenechala odradit a snažila se ze šoumena narozeného ve znamení Ryb vytáhnout aspoň nějaký tip na úspěch na sociálních sítích. Zpěvákova zkušenost je taková, že na Instagramu jsou na něj lidé hodnější, zatímco na Facebooku se v komentářích pod jeho posty projevuje víc negace. Ivana s Alešem od té doby zvažují, že by se odstěhovali už jenom na Instagram, ale to se jim zřejmě nepovede.

V hudebním okénku jsme oprášili hit What Is Love z roku 1993. Skladba s emotivní textací (oh baby, don’t hurt me, don’t hurt me, no more) vyšla na debutovém albu rodáka z Trinidadu a Tobaga Nestora Alexandera Haddawaye, který ale pro účely šoubyzu používal jen své příjemní. „Příjemně to najíždí dodnes,“ odborně hodnotí track hudební experti Aleš a Ivana.

Je Matěj Ruppert kutil? V jaké fázi rozhovoru si dnes cynik Aleš ve vysílání krknul? Jaký typ rýže si dala Ivana k obědu? A proč Aleš vynechal polévku? To zjistíte v rubričce Brambora s vejcem.

Spustit audio

Související