Milovník rychlých aut Jeremy Clarkson pěstuje řepku. Povedla se jeho reality show o životě zemědělce?

27. červenec 2021

Britský moderátor Jeremy Clarkson se proslavil oslavou automobilového průmyslu v pořadech Top Gear a Grand Tour. Nyní se vrhnul na obdělávání polí. Jak se povedla reality show Clarksonova farma? Mila Kunis dostává za roli Meg v animovaném seriálu Family Guy opravdu hodně peněz. Zaslouží si to? Pink považuje pravidla o ženských sportovních dresech za sexistická. Má zpěvačka pravdu? Pusťte si Kompot.

Nekorektní a kontroverzní milovník aut Jeremy Clarkson mnohé překvapil, když se v roce 2019 objevily zprávy, že natáčí pořad o farmaření pro Amazon Prime. Divákům sliboval ukázat svět zemědělců bez příkras, tedy „život, smrt a vyplňování formulářů“, a v rozhovorech zdůrazňoval, že světu zbývá 90 let s dostatkem potravy. V seriálu se potýká se změnou klimatu i nemocnými ovcemi, nyní natáčí druhou sérii. Pusťte si naši mikrorecenzi.

Sedmatřicetiletá americká herečka Mila Kunis je hlasem nejstarší dcery Meg z animovaného seriálu Family Guy už od roku 1999. „Je to nejlepší věc, co mě kdy potkala,“ prohlásila hvězda filmu Černá labuť. Její role je sezónu od sezóny stále menší, ovšem plat se jí zvyšuje. Za co nechce utratit pět milionů korun, které inkasuje za jeden díl? Zjistíte v Kompotu.

Kam se nastěhoval Kanye West, aby dokončil svoje desáté album a usmířili se s Kim Kardashian? Britney Spears ukázala bradavku na Instagramu a Martin Zounar svoje štíhlejší tělo. Princ Harry vydá memoár o svém životě a jednu knihu napíše i po smrti královny. Co na to jeho rodina? Poslechněte si nejlepší podcast o popkultuře a sledujte nás na Instagramu!

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.