Miroslav Etzler: Když mi někdo koupí Napoliho, jsem schopen převrhnout stůl

23. červen 2021

Hostem v dada rubrice Brambora s vejcem byl herec, dabér, rodák z Ostravy a muž, který rád vaří, Miroslav Etzler. Ivana s Alešem se kromě jídla a účinkování v seriálech v rozhovoru dotkli i dalších klíčových témat, jako jsou například svět ezoteriky a hra Dostihy a sázky.

„Je to hra, u které velmi často ztrácím nervy. A když mi někdo koupí Napoliho, jsem schopen převrhnout stůl,“ svěřil se nám Miroslav a Aleš mu snaživě přizvukoval, protože jemu se prý děje to samé, ale problém má třeba i u Člověče, nezlob se. Ivana jen zle zkonstatovala, že Aleš má problém se vším, nejen s deskovými hrami, a rozhovor mohl dál pokračovat k tradiční otázce houska nebo rohlík.

V hudebním okénku zazněla píseň Gonna Make You Sweat z roku 1990 od americké kapely C+C Music Factory. Ještě před písničkou se ale stihly probrat Alešovy kraťásky v pudrové barvě (tak jejich odstín označil on sám) a to, jestli se Ivana potí.

Jakou zkušenost má Miroslav Etzler se psími blechami, co snídá a myslí si, že by měl mít člověk řidičák? Poslechněte si celý díl Brambory s vejcem a nasajte nosné informace.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.