To nejtvrdší z postklubu. Flám Favourites s třetí mušketýrkou ~veni

22. červen 2023

Na úvod zazněly dva remixy od Niy Archives. Tím prvním je remix nejnovějšího singlu Little Things od Jorjy Smith, který se objeví na chystaném albu Falling or Flying. Nálada alba by měla balancovat na pomezí soulu, jazzu, R&B a funky housu, moderátoři se shodují, že dominantním by na potenciální remixové verzi alba mohl být jungle. Druhým remixem je track Off Wiv Ya Headz – instantní banger, který by neměl chybět v tracklistu žádného DJ setu na letošních festivalech.

DJská kariéra ~veni se za poslední rok přesměrovala z častého koncertování spíše do ústraní, a to zejména kvůli změně místa působení. Z Prahy do Hlučína. S Kewuem se shodli, že aktuálně je ve fázi sociálního celibátu. Dvojice moderátorů se vyptávala na to, jaký dopad má tak radikální změna na tvorbu a celkově i na vnímání umělce.

Nejnovější zálibou ~veni je streamování „lolka“. Hraní her se věnuje už od útlého věku, prvotním impulsem ke streamování byl ale Viktor Sheen, který jí řekl, že by byl skvělý nápad to minimálně zkusit. Dá se tím vydělat, nebo je to pro ni spíše volnočasová aktivita?

Přece jenom by to nebyl pořádný speciál Flám Favourites bez autorského setu hosta. V druhé polovině tak můžete slyšet jména jako Neve, Dinamarca, NTBR nebo Jahanam Label, konkrétně pak tracky od Joann a thanks, i hate it.

Bude Kewu hrát poprvé v Košicích? Co dělal STEADY v Ostravě? A jaký chce za sebou ~veni nechat odkaz? To a mnoho dalšího se dozvíte v nejnovější epizodě Flámu.

autoři: Kewu , STEADY
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.