Žhavá klubová selekce z tuzemských polárních podmínek. Česko opět v popředí!

24. listopad 2023

Nejnovější speciál Flámu v režii moderátorského dua Kewu & STEADY se těší z (nejen) tuzemských releasů. Zaměřili se na GRRL, Y U QT, Tomu Kami a tuzemské projekty Malcuth, Facutum & Floret Loret nebo berlínské TCV z pražské stáje Unizone.

GRRL vydává dvojsingl Honeybee u dosluhujícího kultovního labelu PC Music. Malcuth & Facutum servírují desku ALTER, kde je ke slyšení dubstep a breakbeat, chvílemi to připomíná i kvalitně provedený brostep. ALTER vyšlo pod značkou Vale. Moderátoři mají radost, že Česko se dostává díky svým kvalitním releasům i za rybník. Zmíněná novinka každému posluchači zaručeně roztaví obličej. Toť Kewuova selekce.

STEADY startuje svůj výběr projektem AM to PM od Capo Lee a Bakey. Capo Lee byl posledních pár let v ústraní a výhybal se pozornosti širšího publika. Bakey se mezitím se svými remixy dostal do popředí garážové scény. Dvojice vydává projekt, který je téměř dokonalý a hodí se do hudební knihovny všem nadšencům britské hudby. Dubstep, UKG a grime je jistotou!

Pařížský Toma Kami vydává zbrusu nové EP nesoucí název Speed Oddity Vol. III. Breakbeat a dubstep zde dominuje a nechybí tu remix tracku Quad od legendárního Brodinskiho nebo mix skladby Blades od Hash. V Londýně usazená Australanka Surusinghe má na kontě EPčko Brake Fluid, které se pohybuje na pomezí bass music, reggaetonu, breakbeatu a techna. STEADY i Kewu se jednoznačně shodují na tom, že se veškeré tracky z projektu objeví v nadcházejících setech.

Jak zní romantická bouračka? Jaké má dvojice moderátorů plány na víkend? A co čeká Flám do konce roku? To a mnoho více se dozvíte v nejnovější epizodě!

autoři: STEADY , Kewu
Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.