Není úniku! Startér se za pochmurného počasí balí do sadcorové dečky

29. listopad 2023

Olomoucká, Londýnem i Brnem líznutá kapela Midnight Swimmers ukazuje dominanci a z prvního místa shlíží dokonce i na stabilního sběrače hlasů Toma Verna. Hitparádu neobjevených čerstvě opustili Maxillegal a dxnielx, noví soutěžící se pak perfektně trefili do pochmurného podzimního počasí a pokusili se moderátory zahřát rockovou baladou.

Rockové uskupení Bulletproof Puppets ze Vsetína doručilo novinku, kterou podle Filipa jednou nohou venku z rokenrolové síně slávy drží pouze divný synťák, který devadesátkové baladě No Escape úplně nejde naproti. Kapela má ambici hrát ve velkých městech, jejich hudba obsahuje prvky bluesu a aktuálně mají venku debutovou desku Finding Reason.

„Tak tohle se ale trefilo perfektně!“ zaznělo ve studiu po poslechu novinky č. 2. Začínající kapela z Frýdku-Místku Lit Me Up sbírá na svůj první singl Roxanne’s Theme pozitivní ohlasy jak u spřátelených kapel, tak i ve studiu Radia Wave. Song moderátorům připomněl písničkáře jako jsou Alex G nebo Jon Bap. Do pochmurného počasí se tenhle sadcore hodí náramně. Do takové sonické dečky se zabalíme s radostí!

Co by se muselo stát, aby ve studiu nebyly chlebíčky? Poslechněte si celý díl hitparády neobjevených, pošlete nám svůj song na starter@rozhlas.cz či zahlasujte pro své oblíbence na wave.cz/starter.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.