O pořadu Osobák

Rozhlasová série Osobák představuje moderátora Martina Minhu v roli hobby sportovce, který pod dohledem těch největších profesionálů absolvuje na vlastní kůži tréninky osmi vybraných sportovních, pohybových či relaxačních aktivit. Osobák motivuje k aktivnějšímu a zároveň zdravějšímu životnímu stylu. Radí, jak nepřepálit začátky, i to, jak u vybrané aktivity vydržet co nejdéle. Přibližuje výjimečnou atmosféru zvoleného prostředí i jeho typickou komunitu.

Jaké svaly u vybraného sportu posilujeme? V čem se dělají obecně ty největší chyby? Jak překonat lenost? Nechte se inspirovat a začněte žít aktivně!

Od 9. prosince si v audioportálu mujrozhlas.cz a ve vysílání Radia Wave budete moci každý týden poslechnout rady expertů ze sportovního prostředí přímo z terénu. Autor pořadu Martin Minha oslovil známá jména a ve spolupráci se zvukovým mistrem Járou Pokorným s nimi natočil Osobák. Unikátní fotografie z natáčení můžete sledovat také na webu wave.cz.  

Osobák uslyšíte každý týden ve vysílání Radia Wave a na webu mujRozhlas.cz. Můžete se také přihlásit k odběru podcastu na wave.cz/podcasty.

Pořad připravují

Další pořady

  • Špína

    Judita Císařová, Honza Šamánek a Petr Wagner každý čtvrtek provádí posluchače sklepeními lokální i zahraniční DIY scény.

  • Lásky čas

    Podcast pro lepší randění v Česku. O příjemných i rozpačitých momentech při hledání lásky a navazování vztahů napříč etniky.

  • Pochlap se

    „Někdy hodně mlčíme, jindy moc řečníme, ale často se bojíme opravdu otevřeně mluvit,“ říká autor podcastu Pochlap se Václav Rouček. 

  • Reakce

    Reakce je podcastový seriál o přátelství a síle sdílení. Lera s Maxem rozplétají případ zneužívání a toxického chování na vysoké škole. Podaří se jim změnit systém?