O pořadu Samotka

Samotka na Radiu Wave je prostor pro vaše zprávy, vzkazy a pocity v době pandemie. Řekněte nám, jak se máte a nebuďte v tom sami.

V posledních dnech jsme se nečekaně ocitli na samotce, vyhození ze svého běžného denního fungování, odstřižení od společenského života, školy nebo práce. O tom, jak se v současné situaci cítíme a co prožíváme, je Samotka na Radiu Wave. Ozvěte se nám na e-mail radiowave@rozhlas.cz a pošlete nám minutovou nahrávku o tom, jak izolaci zvládáte: co je pro vás těžké, co vám dělá radost a pomáhá, co jste zjistili o sobě nebo lidech kolem vás. Vaše vzkazy a postřehy zpracujeme do ankety, na kterou bude reagovat psychoterapeut Honza Vojtko.

 Samotku připravuje Veronika Ruppert (autorka posdcastu Šatníky a dramaturgyně Radia Wave).

Všechny díly najdete zde nebo jako podcast na wave.cz/podcasty.

Historie pořadu: vysíláme od března 2020.

Pořad připravují

Další pořady

  • Stage

    Každé pondělí večer vám Radio Wave přinese záznam koncertu světové nebo domácí hudební hvězdy.

  • Špína

    Judita Císařová, Honza Šamánek a Petr Wagner každý čtvrtek provádí posluchače sklepeními lokální i zahraniční DIY scény.

  • Zkouškový

    Zkouškový je první český hraný podcastový seriál pro mladé posluchače. Šest hrdinů a hrdinek v seriálu řeší to, co asi všichni známe. 

  • Otevřené hlavy

    Otevřené hlavy je série exkluzivních rozhovorů se zahraničními intelektuály a intelektuálkami o zásadních problémech a naléhavých tématech dneška.