Párty na míru a klubové šohajství. Yolo Until You Die crew tančí jako o život

8. říjen 2020

Horké křeslo pro hosta tentokrát zcela vyplnila dvoumužná DJ crew Yolo Until You Die. Kluboví nadšenci se v průběhu let přesunuli z rodné hroudy na jižní Moravě do tepající matičky měst a od té doby udávají tempo na zdejších večírcích. Ve Flámu se představili s řádně konfesní selekcí.

Dvojice nkl ‘94 a yo haan se v tuzemském klubovém rybníčku prohání už skoro dekádu, během které si jména reprezentantů Jihomoravského kraje stihla získat zvuk i za hranicemi regionu. Ogaři teď premiérově zavítali do Flámu, kde bylo co probírat. Třeba to, že jejich žánrová střelka momentálně osciluje mezi rapem a technem. Nebo v kolika letech člověk průměrně mění v discmanu Ramones za Dizzee Rascala.

Yolo Until You Die

Proběhnout musela zákonitě i pocta klenotu tuzemské porevoluční seriálové tvorby Hospodě, jehož jsou Ondra i Honza, stejně jako oba moderátoři, skalními příznivci. V otázkách o případném vítězi hypotetického fightu Bok Bok vs. Babula tak máme všichni jasno. Stejně jako o jednomyslné oslavné ódě na kutila Timbalanda a jeho tlustostěnné pánevní opusy z poloviny nultých let, jejichž nezaměnitelné DNA dodnes nese třeba tvorba našeho dalšího oblíbence Hudsona Mohawka.

Až na menší rozepři ohledně povahy pojmu „guilty pleasure“ mezi oběma hosty (Honza zvolil na rozdíl od Ondrovy lahodné Nelly Furtado se zmíněným vychvalovaným Timbalandem doopravdy provinilé potěšení v podobě Paris Hilton) se celý díl nesl v duchu příjemného notování. Ostatně jak říkal kolega Ziggy Stardust, hudba zní lépe s tebou. Respektive s námi.

Flám s vámi!

Umí Dizzee Rascal bruslit? Využívá Paris Hilton AirBnB? A kolik schodů vede do našeho studia? Poslechněte si Flám s kluky z Yolo Until You Die crew!

Playlist:

Oneohtrix Point Never – Long Road Home
21 Savage x Metro Boomin – No Opp Left Behind
Dagga – Trick ft. DJ Fuckoff
Wiley – Ice Rink ft. Dizzee Rascal
Kid Cudi – Cudderisback
Jaroslav Uhlíř x Zdeněk Svěrák – Do naší hospody
Ramones – Blitzkrieg Bop
Bok Bok – Silo Pass
Stardust – Music Sounds Better With You
Nelly Furtado – Promiscuous ft. Timbaland
Paris Hilton – Nothing In This World

autoři: Jan Bárta , Kewu
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.