Párty půst končí, začíná Flám! Zažijte horečku středeční noci s DJem Kewu a Honzou Bártou

21. květen 2020

Nejčerstvější bangery obřích proporcí, procítěné popové zpovědi, hutné taneční hity i hudba z taxíků. V prvním díle Flámu došlo na vše – a mnohem víc. Klubovou karanténu vám odteď pomůže ve zdraví přežít každou středu ve 21 hodin duo Kewu a Honza Bárta.

Na úvod se lehce cestovalo prstem po mapě – protože jinak se do slunné Kalábrie momentálně nepodíváme. Nevadí. Kewu a Honza Bárta si vedle znalosti mapy také poměřili své pumpovací skills v našlapaném remixu klasické odrhovačky od Gigi D’Agostina, která vznikla během karantény na balkoně. Nadhled jí tedy rozhodně nechybí.

Co chybělo domácím DJs a producentům v časech korony a jak se jim dýchá teď, vyšlo najevo v menší klubové anketě. Teď už víte, že NobodyListen v krizi zásadně neopouštěl studio, Veni si rozšiřovala knihovnu a Nevinnost se začala ztrácet v zaměnitelných line-upech všech online streamovacích akcí. Naděje v lepší časy ale nikoho neopouští – zvlášť, když si člověk může, podobně jako FVLCRVM, vybít frustrace z čím dál mladšího publika v zábavné videohře.

Další telefonát do studia přišel v podobě srdceryvného coveru hymny všech otloukánků Teenage Dirtbag od dvojice Sega Bodega a Dorian Electra. Emoční vlna opadla až s Baauerovou dýchavičnou novinkou Aether – a atmosféru a tón ve studiu v druhé půli už plně udával Kewu s živelným setem, po kterém jedna rouška nezůstala suchá.

A bude houšť! Těšte se na příště. Pusťte si první Flám a stáhněte si aplikaci mujRozhlas, svoje oblíbené hudební pořady v ní budete moct poslouchat i offline!

Večírek? Párty? FLÁM! Poslechněte si první díl společného pořadu dvojice Kewu a Honza Bárta a nalaďte se na současnou klubovou vlnu, novinky ze scény a mnohem víc.

Playlist:

Omar Duro x Singularis – Calabria
Gigi D'Agostino – Bla Bla (Dance System remix)
Headie One – Smoke ft. Fred Again & Jamie XX
Sarah Roston – Eu Incomodo
FVLCRVM – Meaning
Sega Bodega & Dorian Electra – Teenage Dirtbag
Hannah Diamond – Fade Away (Mechatok remix)
Baauer – Aether

+ Kewu set

autoři: Jan Bárta , Kewu
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.