Quest

2. březen 2017

Také patříte mezi ty, kteří se sem tam otřou o nějakou tu počítačovou hru? Nebo jste hry třeba kdysi hráli, a teď nevíte, kde s nimi znovu začít? Ať už spadáte do jakékoliv kategorie, pořad Quest si dal za cíl vás jejich světem provést tou nejhravější formou.

Quest vám každý týden přináší vydatnou porci toho nejzajímavějšího, co se v herním průmyslu událo. Opírá se do všech důležitých her a osobností z oboru, drží lupu nad nezávislou scénou a vždycky má nachystanou jízdenku do stanice retro. Quest mění každý nový vykřičník v otazník a k tomu pouští pečlivý výběr té nejlepší herní muziky.

A do toho neustálý konflikt mezi našimi moderátory, kteří mají na hry zcela odlišný pohled, ale oba dva je spojuje láska k myším, klávesnicím a gamepadům všeho druhu.

Quest, hráčův zdroj zkušeností z herní branže.

Pořad připravují: Jaromír Möwald a Lukáš Kunce

Historie pořadu: Quest začal vysílat v dubnu 2016 jako páteční magazín. V lednu 2017 se Quest proměnil v hodinový pořad, který je v rámci sobotního vysílání doprovázen výběrem toho nejlepšího z herních soundtracků.

autoři: Jaromír Möwald , Lukáš Kunce
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.