Retrográdní Merkur může i za vaše problémy! Čarodějka poučila Slejvák o astro jevu a hvězdné kompatibilitě

19. srpen 2024

Novou epizodu Slejváku navštívila v pořadí druhá hostka, ale zato první čarodějka, za kterou se sama redaktorka a tiktokerka Katarina Vlčková označuje. Odpověděla na palčivou otázku, na kterou hledáme poslední dny odpověď snad všichni (a mohla by zajímat i ty, kteří nejsou fanoušky astrologie): co je to retrográdní Merkur?

Opakující se astronomický jev, který v posledních letech zahltil internety, jak by řekl Míra, totiž podle mnohých může za náročné období, které teď mnoho z nás prožívá!

Čtěte také

Katarína se v instagramové astro rubrice pro heyfomo zabývá i hvězdnou kompatibilitou podle tabulek a znamení. Proto ji Vilma rovnou nepěkně využila, aby si zodpověděla velmi osobní otázku, a to zda by se k ní, čistě platonicky, hodil herec a moderátor Vojta Kotek.

Ani Míra si možnost věštby zdarma nenechal ujít a zjišťoval svou kompatibilitu s irským hercem a lamačem srdcí Paulem Mescalem. Tento týden vedle ikony, co přetrvala z minula přibyla i jedna anti-ikona a internetová osobnost, hajlující Hana Gelnarová, kterou moderátoři alespoň na dálku pokárali.

Zjistěte, zda se k Vilmě s Mírou hodí jejich herečtí crushes, jaké znamení je to nejhorší, kdo byla Katariny ikona i do kdy můžete své nezdary házet na couvající planetu! Pro ještě větší Slejvák nás sledujte na Instagramu.

Spustit audio

Související