S mikrofonem do psího salónu

Zatímco po Vánocích jsou média plná zpráv o přeplněných útulcích, kam lidé odkládají nevhodně vybrané „čtyřnohé“ vánoční dárky, v dalších realitách pro vás máme připravené příběhy s podstatně šťastnějším koncem.

V jednom z pražských luxusních psích salónu se totiž jeho návštěvníkům a návštěvnicím dostává nejen kadeřnických služeb, ale i relaxační a kosmetické péče. Kolik jsou ochotni čeští majitelé psů investovat do blaha a spokojenosti svých čtyřnohých miláčků a jaké bizarní změny musí dle přání svých páníčků psi a fenky podstoupit?

Obarvit svému psovi srst a nechat mu nalakovat drápky, aby se jeho „look“ hodil k celkovému outfitu páníčka, častěji paničky – i taková jsou přání zákazníků a zákaznic jednoho z pražských psích salónů, který nabízí právě tyto služby. Češi a Češky jsou ale pořád ještě konzervativní, a tak chlupáčů obarvených na růžovo nebo na blond se v našich parcích a na ulicích ještě moc neobjevuje. Zato velmi populární je i u nás psí móda a koupit svému psovi nebo fence můžete prakticky cokoliv, od pyžama přes džíny po svatební šaty. To vše dle aktuálních módních trendů.

autoři: Ivana Veselková , Susana
Spustit audio