S mikrofonem v kosmetickém salónu

Přirozená krása je ta nejcennější. Bohužel v době, kdy je naše pleť konfrontována s útoky znečištěného městského prostředí je potřeba zamířit alespoň jednou za čas na kosmetiku. Proto i Zuzka s Ivankou vyrazily s mikrofonem právě sem zjišťovat, jak o sebe pečovat. POSLECHNĚTE SI: S mikrofonem v kosmetickém salónu

Díky útokům znečištěného městského prostředí a uměle vytvořené představě o ženské kráse, musí většina žen svému vzhledu dopomáhat, a tak míří jednou za čas, nejlépe však pravidelně na kosmetiku. A protože hlavně nečistoty z ovzduší a ne úplně nejzdravější životní styl se na naší pleti umí vyřádit vydatnou měrou, je návštěva kosmetického salonu takovou běžnou nutností a to nejen pro příslušnice něžného pohlaví. Proto i Zuzka s Ivankou vyrazili s mikrofonem právě na kosmetiku zjišťovat, jak o sebe zdravě a střídmě pečovat.

Už dávno neplatí, že pěstěná pleť by měla být hlavně vizitkou žen a ke zručným rukám kosmetiček pomalu a jistě míří i muži. Recept na zdravou a krásnou pleť se během desetiletí moc nezměnil, je třeba hodně spát, pít, zdravě jíst i žít obecně a moc se nestresovat. Tohle se ale podaří málokomu. Možná i proto jsou neustále vyvíjeny přípravky, které mají případné zkázy na pleti napravovat nebo jim předcházet. Kosmetika není zas taková věda, když víte na koho se obrátit a vyberete si svoji zlatou střední cestu.

autoři: Susana , Ivana Veselková
Spustit audio