Umrtvenost v hudbě největších hvězd překvapuje, ale nudí. Svěžím vánkem je třeba Lolo Zouaï

5. květen 2022

Harry Styles si takzvané odtrůnování od Jacka Harlowa na americkém singlovém žebříčku nenechal dlouho líbit a rapperův singl First Class poslal zpátky tam, kam podle něj patří. Annabelle s Filipem souhlasí, v čerstvých Velkých číslech od nich ale zaznělo i několik nepopulárních názorů – od umrtvenosti plochého singlu zpěváka Kida LAROIe po nestravitelnou toxicitu nové desky rappera jménem Future.

Rozplývat se bylo pro moderátory Velkých čísel možné alespoň nad pohybovými schopnostmi čtyřiačtyřicetiletého excentrického jihokorejského rappera PSYe, který na novém tracku That That (naprosto logicky) spojil síly se Sugou z boybandu BTS. Nezklamala (ba naopak) ani americká R&B zpěvačka s francouzsko-alžírským původem Lolo Zouaï, jejíž čerstvý track Give Me a Kiss by Annabelle klidně poslala do mysteriózních hororů Jordana Peela.

První příčky žebříčků jak v Česku, tak i na Slovensku neopouští brněnská popstar Calin, jehož nejúspěšnější track Hannah Montana na digitálních platformách už nemůže stoupat výš. Annabelle s Filipem ve Velkých číslech otevřeli téma tanečních beatů v rapu i globální fascinaci korejskou kulturou.

Prodal Pusha T za svou kariéru více dávek návykových látek než desek? A Machine Gun Kelly se prý vrací k rapu – je to dobrá, nebo špatná zpráva? Pusťte si čerstvý díl Velkých čísel!

autoři: Filip Černý , Annabelle
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.