Únor v rapu? Lil Yachty s kytarou, Chief Keef u Skrillexe a vyhvízdané texty

Přinášíme aktuální přehled rapových alb za poslední měsíc. Na menu je Lil Yachty, Nutso Thugn, D. Savage, Fergy53 a mnoho dalších.

Náš pravidelný hloubkový ponor do světa rapu nás zavedl za nečekanými a svého druhu ojedinělými deskami a singly. Lil Yachty se na novém albu oddává psychedelické kytarové seanci, zatímco Bladee, Young Lean, Chief Keef a mnoho dalších se k našemu překvapení objevili na nové nahrávce producenta Skrillexe. A do třetice všeho divného, našemu hledáčku neunikl ani rapper Urfavexboyfriend, který se v posledních měsících proslavil virálním hvízdavým rapem se špetkou šepotu.

Už tak pestrou partičku následně doplňují desky od našich tradičních koní, jako jsou Nutso Thugn a jeho špinavý trap, D. Savage s melodickými linkami a nemůžou chybět ani němečtí mistři z kolektivu Sportrecords. A tentokrát dojde i na zhodnocení reinkarnace DJských rapových mejdanů.

Vydá někdy Nutso Thugn špatnou desku? Jak zvládá Casablanka Skrillexe? A kdo je Star Boy? Poslechněte si Scénu s Opakem Dissu a dozvíte se víc!

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.