Venome, hoď ho do stroje! Benefiční kompilace domácího labelu Unizone dává průchod karanténnímu vzteku

29. duben 2021

S kompilacemi se nám v poslední době ve Flámu roztrhl pytel. Minule se u nás otočil DJ Alyaz a teď se svojí troškou do klubového mlýna přispěchal domácí producent Ancestral Vision – představit nám novou kompilaci svého labelu Unizone.

Kolekce 8 řádně řízných tracků od domácích i zahraničních tvůrců operujících v současném hybridním club music ekosystému nese název Anger Management, což je v době trvajících protipandemických opatření velmi příhodná věc – minimálně pro horké hlavy, jako je Kewu či Honza. Litvínovský rodák Ancestral Vision si dřív hlavu chladil na ledě, teď nahromaděný hněv přetváří v klubové bangery – navíc s benefičním potenciálem.

Celá kompilace, kde se vedle našeho hosta objevují jména jako Ani Klang, Trauma, Turian nebo Stasya, je totiž volně ke stažení. Pokud se však rozhodnete něco přispět, což za Flám vřele doporučujeme, celý výtěžek jde na podporu neformálního kolektivu Ciocia Czesia, který pomáhá lidem z Polska se zařízením bezpečných a legálních potratů v zahraničí, mimo jiné i v Česku. Je krásné zjištění, že i velmi vzteklé bangery mohou pomocí vhodného anger managementu pomoci dobré věci.

Odkud se v nás bere tolik vzteku? Proč by Honza neměl vyprávět vtipy o doktorech? A jak se správně vyslovuje Wrong? Poslechněte si Flám s Ancestral Vision a novou kompilací Unizone!

autoři: Jan Bárta , Kewu
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.