World music v Casablance s Michalem Dvořákem

30. listopad 2006

Muž, kterého všichni znají z působení v Lucii a díky řadě cen za filmovou hudbu, se nedávno vrátil z velmi zajímavé cesty. Trochu méně se ví, že se hře na klavír učil jako kluk v Alžíru, že hodně cestuje a že sbírá etno a world music. Teď připravil pro ČT cyklus dokumentů o world music s názvem Pandurango. Dávku world music a cestování v Casablance vám naservíroval host Pavla Sladkého, kterým byl muzikant Michal Dvořák. POSLECHNĚTE SI: Casablanku s Michalem Dvořákem

Pavel Sladký spolu se svým hostem Michalem Dvořákem hovořil o cestování za hudebním dědictvím planety. Jaký je cyklus dokumentů o world music Pandurango a jaké zážitky a postřehy si Michal z výpravy přivezl?

Cestovatelský a outdoorový magazín Casablanca poslouchejte každou neděli mezi 11.00 - 12.00 hodinou na Radiu Wave. Sestříhané rozhovory s hosty najdete v PODCASTU Radia Wave a na stránkách pořadu Casablanca.

Vaše náměty a připomínky k pořadu Casablanca můžete posílat na e-mail: casablanca@rozhlas.cz

autor: ČRo Radio Wave
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.