Z pekla do nebe a zase zpátky. Šedé mraky nad Migos a zvěstování Lancey Fouxe

4. listopad 2022

Po delší době je zpět náš tradiční průlet rapovými novinkami, výběr z alb a ulic, přehled chystaných akcí a také avizovaných desek.

Tak dlouho se chodí poslouchat na Vinohradskou 12 s rybářskou stoličkou, až se výloha protrhne a dostanete se dovnitř. S námi ve studiu dnes není nikdo jiný než Franta Čapek, náš věrný rytíř a rapový geek, se kterým jsme probrali to nejlepší z posledních týdnů ve světě rapu.

Okolnosti nás společně dovedli k menšímu ohlédnutí za Takeoffem, členem tria Migos, který byl tento týden zastřelen. S novým albem Life In Hell se k nám do programu dostal Lancey Foux, jenž posluchačům doručil výlet do romantických a pekelných krajů zároveň, a připravil nás tak na jeho blížící se pražskou zastávku. To vše doplňuje výběr aktualit a novinek ze světového a tuzemského rybníčku, přehled chystaných akcí a blížících se desek. Rapové mozky opět ve vašich službách.

Jaké rapperky doporučuje Franta? Kde získat esoterický kurz od NLE Choppy? A na co je dobré si počkat? Dozvíte se ve Scéně s Opakem Dissu.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.