Zacoteplatim? Kup Kodein a Kraken BG$ mají na novém EP jiný věci, než děláte vy!

11. listopad 2022

Na rozhovor o novém releasu a dění kolem Boofbags records dorazili interpreti Kup Kodein, Kraken, Oscar a jejich zvukový inženýr Zacoteplatim.

Dobří rappeři se vracejí. Na rozhovor se zastavili kluci z Boofbags records, jmenovitě Kup Kodein, Kraken BG$ a jejich mistr zvuku Zacoteplatim. Ti mají aktuálně venku krátké EP s názvem Jiný věci, kde je hned z první skladby jasné, že nás kromě jiných věcí, než děláte vy“, čeká ještě jízda s unikátním zvukem na netradičních produkcích.

Banda, která je tzv. velmi geeked si na projekt o pěti skladbách, které jsou plné skvělých barz, swagu a tučné basy, dále přizvala jejich stájového koně Oscara BG$ a ministra backside lipslidu Bělocha. Vám už jen doporučujeme navštívit Jiný věci a vyzkoušet, jak to dělají u sousedů.

Jak je to vlastně s tím žánrem? Jak vznikal cover k novému EP kluků z Boofbags records? A co s tím má společného Německo s Rakouskem? Poslechněte si rozhovor s členy BGS a dozvíte se víc!

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.