Ze Startéru byl psinec s 4dogs

24. červen 2014

Do studia Radia Wave přišli vítězové prvního ročníku obnovené hitparády 4dogs. Přijeli až z Valašského Meziříčí, aby nám naživo zahráli svůj folk, emotivní, až nervy drásající, když se frontman Zdravee pořádně rozeřve. Poslechněte si rozhovor s částí vítězné kapely, dozvíte se něco o mesiáších, scéně ve Valmezu, Fialových dětech nebo o tom, jak se dá vyhrát Startér!

Kromě 4dogs zazní ve Startéru i další soutěžící, kteří naše vítěze nejvíc bavili – pražští melancholičtí diskaři Neřvi mi do ucha nebo senzační Fred Madison.

Nezapomeňte, už příští čtvrtek 3. července můžete vidět první prázdninový showcase. Na pražské náplavce vystoupí oslavující 4dogs a spolu s nimi i Neřvi mi do ucha. Každých čtrnáct dní se pak můžete těšit na další hudební projekty, The Finally, Aid Kid, MGDLN, TEVE, Ghost of You a Soundtraps.

autor: Jonáš Zbořil
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.